Welch allyn αυλός καρδιολογικού στηθοσκοπίου

Welch Allyn

Welch Allyn

Ο αμερικάνικος οίκος Welch Allyn εξειδικεύεται σε ιατροτεχνολογικά προϊόντα εξέτασης και διάγνωσης. Τα είδη της εταιρίας Welch Allyn απευθύνονται σε επαγγελματίες της υγείας για χρήση στο ιατρείο, σε κλινικές και νοσοκομεία. Βρείτε προϊόντα όπως ωτοσκόπια, οφθαλμοσκόπια, πιεσόμετρα, στηθοσκόπια και άλλα διαγνωστικά προϊόντα.

Βλέπετε 1–18 απο 50 αποτέλεσματα

 • Welch allyn αυλός καρδιολογικού στηθοσκοπίου

  34.00 ME ΦΠΑ

  Αυλός welch allyn καρδιολογικού για DLX double head, DLX triple head, Harvey Elite

  Quick View
 • Welch allyn αυλός παθολογικού στηθοσκοπίου

  64.00 ME ΦΠΑ

  Δίωτος (Binaural) & Λάστιχο Παθολογικού Στηθοσκοπίου Welch Allyn. Είναι συμβατή με το παθολογικό (Professional adult) και το παιδιατρικό (Professional pediatric) στηθοσκόπιο της Welch Allyn.

  Quick View
 • Welch allyn δίωτος καρδιολογικού στηθοσκοπίου

  105.40 ME ΦΠΑ

  Η δίωτος (Binaural) είναι συμβατή με όλα τα καρδιολογικά στηθοσκόπια της Welch Allyn και συγκεκριμένα με το Harvey Elite και το Harvey DLX double head και Harvey DLX triple head.

  Quick View
 • Welch allyn ελαίες καρδιολογικού

  16.80 ME ΦΠΑ

  Οι ελαιές καρδιολογικού στηθοσκοπίου είναι συμβατές με όλα τα καρδιολογικα στηθοσκόπια της Welch Allyn.
  Διατίθενται σε διάφορα μεγέθη και χρώματα, ενώ ταυτόχρονα υπάρχει η επιλογή μαλακού ή σκληρού υλικού κατασκευής.

  Quick View
 • Welch Allyn σετ Pocket Junior Ωτοσκόπιο – Οφθαλμοσκόπιο

  228.00 ME ΦΠΑ

  Οφθαλμοσκόπιο – Ωτοσκόπιο Pocket Junior Welch Allyn. Εκμεταλευτείτε την ευελιξία την άνεση και την ευκολία που σας προσφέρει το διαγνωστικό σετ οφθαλμοσκοπίου-ωτοσκοπίου Junior Pocket της Welch Allyn! Μικρό βάρος και μέγεθος που το καθιστούν ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας. Στο σετ περιλαμβάνονται μπαταρίες και θήκη μεταφοράς.

  Quick View
 • Αυλός καρδιολογικού στηθοσκοπίου Welch allyn

  37.20 ME ΦΠΑ

  Σωλήνωση στηθοσκοπίου διπλής και τριπλής κεφαλής Harvey μαύρου χρώματος για μοντέλο 25 ιντσών. Έχει 2 σωλήνες ενωμένους (εξωτερικά) για χρήση με άξονα 2 τεμαχίων.

  Quick View
 • Επιτοίχια βάση πιεσομέτρου ProBP 3400 Welch Allyn

  40.00 ME ΦΠΑ

  Επιτοίχια βάση για το πιεσόμετρο ProBP 3400 Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Welch Allyn.

  Quick View
 • Επιτοίχιο ηλεκτρονικό θερμόμετρο Welch Allyn SureTemp 692

  285.20 ME ΦΠΑ

  Το επιτοίχιο θερμόμετρο SureTemp Plus 692 της Welch Allyn λειτουργεί με την χρήση αναλώσιμων καλυμμάτων για την αποφυγή επιμολύνσεων και την προστασία τόσο των ασθενών όσο και του νοσηλευτικού προσωπικού. Αποτελεί εδώ και πολύ καιρό το πρότυπο στις παραμέτρους των θερμομέτρων χειρός και επιτοίχιων, παρέχοντας ακριβείς, αξιόπιστες μετρήσεις.

  Το ψηφιακό θερμόμετρο Welch Allyn SureTemp Plus μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θερμόμετρο στόματος, θερμόμετρο ορθού και θερμόμετρο μασχάλης. Διαθέτει εργονομικό σχεδιασμό ώστε να είναι εύχρηστο και ανθεκτική κατασκευή για αντοχή σε μακροχρόνια χρήση.

  Quick View
 • Επιτοίχιο σύστημα 777 Welch Allyn Green Series

  2,480.00 ME ΦΠΑ

  Επιτοίχιο σύστημα 777 Welch Allyn Green Series, το οποίο συγκεντρώνει μία σειρά προϊόντων που καλύπτουν τις βασικές ανάγκες πρωτοβάθμιας περίθαλψης του ιατρείου σας. Προσφέρει μεγάλη άνεση στο χρήστη ιατρό εξασφαλίζοντας περισσότερο χώρο στο ιατρείο, λόγω της επιτοίχιας βάσης, και βοηθάει στην γρήγορη και άμεση εξέταση του ασθενή. Επίσης, το διαγνωστικό επιτοίχιο σύστημα 777 είναι αναβαθμίσιμο, ώστε να προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες του χρήστη ιατρού. Με το ενσωματωμένο σύστημα τοίχου Welch Allyn  Green Series 777, όλα τα βασικά ιατρικά διαγνωστικά εργαλεία του ιατρού είναι προσβάσιμα. Διαμορφώστε αυτήν τη μονάδα τοίχου οφθαλμοσκοπίου και ωτοσκόπιου, συμπεριλαμβανομένου ενός ιατρικού θερμόμετρου τοίχου, για τις ανάγκες κάθε ιατρείου — με εργαλεία εξέτασης και συσκευές ζωτικών σημείων για τη μέτρηση της αρτηριακής πίεσης, της θερμοκρασίας και του SpO 2 . Αναβαθμίστε σε μεγαλύτερες, φωτεινότερες προβολές με το νέο μας οφθαλμοσκόπιο Welch Allyn PanOptic Plus και Welch Allyn MacroView Plus ωτοσκόπιο. Είτε εξοπλίζετε μια αίθουσα εξετάσεων είτε ολόκληρη την εγκατάσταση σας, το ενσωματωμένο σύστημα τοίχου Green Series 777 διατηρεί κατά νου τη ροή εργασιών σας ενώ σας βοηθά να τυποποιείτε και να συλλέγετε αξιόπιστα δεδομένα ασθενών — με συνεπή και ενεργειακά αποδοτικό τρόπο.

  Quick View
 • Επιτραπέζια βάση πιεσομέτρου ProBP 3400 Welch Allyn

  68.20 ME ΦΠΑ

  Επιτραπέζια βάση για το πιεσόμετρο ProBP 3400 Ηλεκτρονικό Πιεσόμετρο Welch Allyn.

  Quick View
 • Ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Welch Allyn ProBP3400

  Απο 694.40 ΜΕ ΦΠΑ

  Το νέο ηλεκτρονικό πιεσόμετρο ProBP 3400 της Welch Allyn είναι το μόνο πιστοποιημένο για 150.000 μετρήσεις. Συνυπολογίζοντας την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων κάνει το ProBP 3400 την πλέον ιδανική επιλογή για κάθε επαγγελματία υγείας.

  Quick View
 • Καλύμματα θερμομέτρου 25τμχ 05031 Welch Allyn SureTemp 690+692

  2.05 ME ΦΠΑ

  Καλύμματα θερμομέτρου SureTemp 690 της αμερικάνικης εταιρείας Welch Allyn προσφέρονται σε συσκευασία των 25 τεμαχίων. Είναι μίας χρήσης και χρησιμοποιούνται για την αποφυγή μετάδοσης μικροβίων από τον ένα ασθενή στον άλλο και στον χρήστη. Είναι συμβατά με όλους τους στοματικούς / μασχαλιαίους αισθητήρες θερμομέτρου των προϊόντων της εταιρείας Welch Allyn είτε είναι σε μορφή ηλεκτρονικού πιεσόμετρου – οξύμετρου είτε σε απλό θερμόμετρο.

  Quick View
 • Κεφαλή ωτοσκοπίου 3,5V Welch Allyn

  203.00 ME ΦΠΑ

  Η κεφαλή ωτοσκοπίου 3,5V της Welch Allyn αποτελεί μία επαγγελματική λύση για την εξέταση της τυμπανικής κοιλότητας, προσφέροντας καθαρό και δυνατό φωτισμό με μεταφορά φωτός μέσω οπτικών ινών στο άκρο της κεφαλής.

  Quick View
 • Κεφαλή ωτοσκοπίου Digital MacroView Welch Allyn

  1,320.00 ME ΦΠΑ

  Η Welch Allyn αλλάζει τα δεδομένα στην διαδικασία εξέτασης της ωτοσκόπησης δημιουργώντας το Digital MacroView, το πρώτο ωτοσκόπιο με ψηφιακή κάμερα.
  Πλέον, έχοντας τα πλεονεκτήματα του ωτοσκοπίου MacroView μπορείτε να απεικονίσετε στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, σε ψηφιακή μορφή, την εξέταση με δυνατότητα zoom, φωτογράφησης της τυμπανικής κοιλότητας ή λήψης video της διαδικασίας για αρχειοθέτηση ή εκπαιδευτικούς σκοπούς. Επίσης, λειτουργεί επεξηγηματικά στους ασθενείς, ιδιαίτερα σε παιδιατρικά περιστατικά στους γονείς.

  Εγγύηση 7 έτη

  Quick View
 • Κεφαλή ωτοσκοπίου Welch Allyn Macroview

  379.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή ωτοσκοπίου Macroview της Welch Allyn, με 30% μεγαλύτερη μεγέθυνση από τα κοινά ωτοσκόπια διπλασιάζοντας το εύρος του πεδίου όρασης.
  Το νέο ωτοσκόπιο MacroView της Welch Allyn σας παρέχει μεγαλύτερη, καλύτερη και ακριβέστερη απεικόνιση του αυτιού ώστε η καθημερινή εξέταση να είναι πιο γρήγορη και αποδοτική.

  Quick View
 • Λαμπάκι Welch Allyn 03100-U

  54.00 ME ΦΠΑ

  Το λαμπάκι 03100-U είναι συμβατό με τις εξής κεφαλές της Welch Allyn:

  Ωτοσκόπιο model 20000,25200,25000,25020
  Επεμβατικό ωτοσκόπιο model 21700
  Πνευματικό ωτοσκόπιο model 20200,20202
  Γλωσσοπιεστρο model 28100
  Φαρυγγοσκόπιο model 27000,27050
  Ρινοσκόπιο model 26030,26530

  Quick View
 • Λαμπάκι Welch Allyn 03400-U

  39.68 ME ΦΠΑ

  Το λαμπάκι 03400-U είναι συμβατό με τα εξής διαγνωστικά συστήματα της Welch Allyn:

  Ωτοσκόπιο τσέπης model 22821,22861
  Ωτοσκόπιο τσέπης junior model 22840

  Quick View
 • Μπαταρία νικελίου καδμίου Welch Allyn 72200

  75.00 ME ΦΠΑ

  Η μπαταρία Νικελίου-Καδμίου 72200 της Welch Allyn είναι συμβατή με την επαναφορτιζόμενη χειρολαβή (ασημί).
  Ισχύς 3,5V.

  Quick View
X