Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-601

TANITA

Εμφάνιση του μοναδικού αποτελέσματος

 • Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-601

  180.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά λιπομετρητής Tanita BC-601 ιδανικό για όλους τους επαγγελματίες της υγείας, τους διατροφολόγους αλλά και για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθούν την διατροφή τους σε συνδυασμό με την γυμναστική. Η Tanita BC-601 με χρήση 8 ηλεκτροδίων, μας δίνει αποτελέσματα για όλο το σώμα και για κάθε τμήμα του σώματος ξεχωριστά: χέρια, πόδια και κορμό(5 τμήματα) για να παρατηρείται ακριβώς πως ανταποκρίνεται το σώμα σας στην πάροδο του χρόνου(trend analysis).

  Με την ζυγαριά Tanita BC-601 θα μπορείτε να αναλύσετε το σώμα σας σε 5 τμήματα, ώστε να μετρήσει τη σύνθεση διαφόρων τμημάτων του σώματος και να αποφύγετε ανισορροπίες ή να ανακάμψετε έπειτα από τραυματισμό. Με αυτές τις πληροφορίες θα είστε σε θέση να προσαρμόσετε την εκγύμναση σας για να βελτιώσετε το επίπεδο της φυσικής σας κατάστασης.

  Τα αποτελέσματα εμφανίζονται στην πολύ μεγάλη έγχρωμη οθόνη LCD. Το χειριστήριο ταιριάζει άνετα στην κύρια μονάδα(ζυγαριά) ενώ διαθέτει ένα καλώδιο που εξασφαλίζει την μεταξύ τους σύνδεση. Όλα τα δεδομένα (μέχρι 4 χρήστες) αποθηκεύονται αυτόματα στην ενσωματωμένη κάρτα SD. Με το δωρεάν λογισμικό Tanita Bodyvision (μόνο στα Windows και στα Αγγλικά) μπορείτε να διαχειριστείτε όλα τα δεδομένα στον Η/Υ σε μορφή Excel. Το BC-601 είναι επίσης συμβατό με το λογισμικό GMON. Αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση των δεδομένων σας.

  Quick View
X