Ηλεκτρονική ζυγαριά Omron HN 289

Omron

Βλέπετε 1–18 απο 27 αποτέλεσματα

 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Omron HN 289

  35.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά Omron HN 289 μπάνιου για ζύγιση μέχρι 150kg ανά 100g και αυτόματη απενεργοποίηση. Διαθέτει μεγάλη ψηφιακή οθόνη υγρών κρυστάλλων LCD και αξεπέραστο πολύ λεπτό σχεδιασμό. Επιφάνεια από άθραυστο γυαλί και υψηλή ακρίβεια στη μέτρηση. Περιλαμβάνει ελληνικές οδηγίες χρήσης και 2 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας.

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά OMRON VIVA

  115.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά OMRON VIVA, σχεδιασμένη για να υποστηρίξει τη μετάβασή σας σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Είναι κλινικά πιστοποιημένη έξυπνη ζυγαριά-λιπομετρητής με τεχνολογία Bluetooth για μέτρηση και παρακολούθηση 6 παραμέτρων. Μετράει τις παραμέτρους της υγείας της καρδιάς:
  1. σωματικό λίπος σε %
  2. μυϊκό ιστό σε %
  3. σπλαχνικό λίπος σε 30 επίπεδα
  4. βάρος (μέχρι 150kg ανά 100g)
  5. δείκτη μάζας σώματος (BMI)
  6. μεταβολισμό ηρεμίας σε θερμίδες (kcal)

  Με 2 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομετρητής BF 508

  95.00 ME ΦΠΑ

  Επιδαπέδια ζυγαριά – λιπομετρητής BF 508, της Omron. Ζύγιση έως 150kg και υπολογισμός του σωματικού λίπους.

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομέτρητης Omron BF 511

  105.00 ME ΦΠΑ

  Επιδαπέδια ζυγαριά – λιπομετρητής BF 511, της Omron. Ζύγιση έως 150kg και υπολογισμός του σωματικού λίπους.

  Quick View
 • Θερμόμετρο Omron Eco Temp Basic

  7.00 ME ΦΠΑ

  Ψηφιακό θερμόμετρο Eco Temp Basic της Omron. Μέτρηση σε 60 δευτερόλεπτα με ηχητική ειδοποίηση. Μέτρηση από το στόμα, τη μασχάλη ή τον πρωκτό. Λειτουργεί με μπαταρία με αυτονομία έως 1000 μετρήσεις.
  Διαθέτει πλαστικό κάλυμμα.

  Quick View
 • Θερμόμετρο Omron Eco-Temp Smart

  7.20 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικό θερμόμετρο Eco-Temp Smart της Omron 10 δευτερολέπτων.

  Quick View
 • Θερμόμετρο Omron Flex-Temp Smart

  10.08 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονικό θερμόμετρο Flex-Temp Smart Omron με εύκαμπτο άκρο για καλύτερη εφαρμογή κατά τη μέτρηση.

  Quick View
 • Θερμόμετρο αυτιού OMRON Gentle Temp 521

  49.60 ME ΦΠΑ

  Ψηφιακό θερμόμετρο αυτιού OMRON Gentle Temp 521 με γρήγορη μέτρηση σε 1 δευτερόλεπτο από το αυτί, παρέχει μέγιστη ακρίβεια ενώ είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη για χρήση και στο σκοτάδι και ηχητική ειδοποίηση ολοκλήρωσης της μέτρησης. Εκτός από τον πυρετό μπορείτε να μετρήσετε και τη θερμοκρασία του γάλακτος ή φαγητού του μωρού σας και τη θερμοκρασία δωματίου.
  Εξασφαλισμένη υγιεινή λόγω της χρήσης ειδικού καλύμματος στο άκρο του θερμομέτρου καθώς συμπεριλαμβάνονται 21 καλύμματα.

  3 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας

  Quick View
 • Θερμόμετρο μετώπου OMRON Gentle Temp 720

  55.80 ME ΦΠΑ

  ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ!!!

  Ψηφιακό θερμόμετρο μετώπου OMRON Gentle Temp 720 με γρήγορη μέτρηση σε 1 δευτερόλεπτο από το αυτί, παρέχει μέγιστη ακρίβεια ενώ είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Διαθέτει φωτιζόμενη οθόνη για χρήση και στο σκοτάδι και ηχητική ειδοποίηση ολοκλήρωσης της μέτρησης. Εκτός από τον πυρετό μπορείτε να μετρήσετε και τη θερμοκρασία του γάλακτος ή φαγητού του μωρού σας και τη θερμοκρασία δωματίου.
  Δεν μεταφέρει μικρόβια καθώς δεν έρχεται σε επαφή με το σώμα.

  3 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας

  Quick View
 • Καρδιογράφος μονοκάναλος OMRON HEARTSCAN HCG-801-E

  590.00 ME ΦΠΑ

  Ο HCG-801-E είναι μονοκάναλος, ασύρματος (χωρίς ηλεκτρόδια) καρδιογράφος παλάμης. Μέτρηση σε 30 δευτ και σύνδεση με Η/Υ.
  Κλινικά πιστοποιημένης ακρίβειας σε μελέτη 4 πανεπιστημιακών νοσοκομείων της Γερμανίας. Είναι μονοκάναλος με υψηλής ευκρίνειας φωτιζόμενη οθόνη και ασύρματος με μικρό μέγεθος για χρήση στο ιατρείο, στο νοσοκομείο, στο σπίτι. Απλός και εύκολος στη χρήση Αποθήκευση 300 μετρήσεων με ημερομηνία και ώρα σε κάρτα μνήμης SD. Δυνατότητα φόρτωσης των μετρήσεων σε Η/Υ (περιέχεται το λογισμικό OMRON ECG viewer). Με αυτόματο πρόγραμμα ανάλυσης και επεξήγησης των αποτελεσμάτων της μέτρησης. Εκτύπωση και αποστολή με e-mail των ηλεκτροκαρδιογραφημάτων μέσω Η/Υ. Λειτουργία με 2 αλκαλικές μπαταρίες ΑΑΑ. Περιλαμβάνονται ελληνικές οδηγίες χρήσης και 2 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας.

  Quick View
 • Μετασχηματιστής πιεσομέτρου Omron

  15.13 ME ΦΠΑ

  Μετασχηματιστής για ηλεκτρονικό πιεσόμετρο Omron.

  Quick View
 • Νεφελοποιητής Omron C-28

  90.00 72.00 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής C-28 της Omron. Νεφελοποιεί όλα τα φάρμακα με γρήγορη νεφελοποίηση 0,5ml/min. Κατάλληλο για παιδιά και ενήλικες. Διαθέτει τεχνολογία Virtual VAlve για ταχύτητα στη νεφελοποίηση και εύκολη χρήση με ένα κουμπί. Ο καθαρισμός του μηχανήματος είναι εύκολος και γρήγορος. Συμπεριλαμβάνεται μάσκα ενηλίκων, παιδική, επιστόμιο και υποδοχή για τη μύτη. Κατάλληλο και για ρινικές πλύσεις. Λειτουργεί με ρεύμα και περιλαμβάνει ελληνικές οδηγίες χρήσης.
  Με 3 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας.

  Quick View
 • Νεφελοποιητής Omron C-801 Kids

  93.00 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής C-801 kids της Omron. Νεφελοποιεί όλα τα φάρμακα με γρήγορη νεφελοποίηση 0,3ml/min. Κατάλληλο για παιδιά και βρέφη. Έχει εύκολη χρήση με ένα κουμπί και πολύ μικρό μέγεθος ενώ ειναι πολύ ελαφρύς και αθόρυβος. Ο καθαρισμός του μηχανήματος είναι εύκολος και γρήγορος. Συμπεριλαμβάνει μάσκα βρεφική, παιδική και επιστόμιο καθώς και θήκη μεταφοράς. Λειτουργεί με ρεύμα και περιλαμβάνει ελληνικές οδηγίες χρήσης.
  Με 3 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας.

  Quick View
 • Νεφελοποιητής OMRON MicroAIR U-100 φορητός-μπαταρίας

  209.99 ME ΦΠΑ

  Πολύ μικρό μέγεθος (ύψος 13 εκ) για να τον έχετε πάντοτε μαζί σας Λειτουργεί για πάνω από 4 ώρες με 2 αλκαλικές μπαταρίες Με την πρωτοποριακή τεχνολογία MicroAIR χάρη στην οποία είναι περισσότερο αποτελεσματικός από τους περισσότερους νεφελοποιητές καθώς χορηγεί μεγαλύτερη ποσότητα φαρμάκου στους πνεύμονες Η εισπνοή είναι εφικτή σε όλες τις κλίσεις, ακόμα και σε οριζόντια θέση όταν ο ασθενής είναι ξαπλωμένος Ιδανικός για τη θεραπεία όλων των ασθενειών των αναπνευστικών οδών Νεφελοποιεί ΟΛΑ τα φάρμακα Αθόρυβη λειτουργία (20db) Εύκολη χρήση με ένα κουμπί Κατάλληλος για βρέφη, παιδιά και ενήλικες Κατασκευάζεται στην Ιαπωνία Με ελληνικές οδηγίες χρήσης Με 3 χρόνια εγγύηση της αντιπροσωπείας

  Quick View
 • Οξύμετρο Alpha – 2

  60.00 ME ΦΠΑ

  ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ!

  Παλμικό οξύμετρο δακτύλου Alpha – 2 που μετράει τα επίπεδα κορεσμού του οξυγόνου στο αίμα (SpO2) και τους καρδιακούς παλμούς.Διαθέτει έγχρωμη οθόνη OLED υψηλής ευκρίνειας με δυνατότητα προβολής από διαφορετικές πλευρές. Είναι εύκολο στη χρήση με ένα κουμπί μόνο. Ιδανικό για χρήση στο σπίτι, στο ιατρείο και στο νοσοκομείο.

  Με εγγύηση της αντιπροσωπείας 1 έτους.

  Quick View
 • Περιχειρίδα Large – Omron

  38.00 ME ΦΠΑ

  Μεγάλη περιχειρίδα για ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Omron. Για μεγάλους βραχίονες με περιφέρεια 32-42cm.

  Quick View
 • Περιχειρίδα Large – Omron μαλακή

  35.00 ME ΦΠΑ

  Μεγάλη περιχειρίδα για ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Omron. Για μεγάλους βραχίονες με περιφέρεια 32-42cm.

  Quick View
 • Περιχειρίδα Medium – Omron

  30.00 ME ΦΠΑ

  Μεσαία περιχειρίδα για ηλεκτρονικά πιεσόμετρα Omron. Για βραχίονες με περιφέρεια 22-32cm.

  Quick View
X