Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A

Chison

Προβολή όλων των 8 αποτελεσμάτων

 • Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Convex C3-A:

  – Κωδικός Chison: C3-A
  – Είδος: Convex
  – Κύρια συχνότητα: 3,5 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 2,5 – 5,0
  – Εφαρμογές: Κοιλίας, εμβρυϊκή, Παιδιατρική

  Quick View
 • Κεφαλή υπερήχου Chison Linear L7S-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Linear L7S-A:

  – Κωδικός Chison: L7S-A
  – Είδος: Linear – Γραμμική (με αποτύπωμα 30 mm για εξετάσεις επιφανειακών ιστών με υψηλότερη ανάλυση)
  – Κύρια συχνότητα: 9,0 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 5.3 – 11,0
  – Εφαρμογές: Μικρά όργανα, MSK, Αγγεία, Παιδιατρική, Ορθοπεδική

  Quick View
 • Κεφαλή υπερήχου Chison Micro-Convex MC3-A

  2,600.00 ME ΦΠΑ

  Κεφαλή υπερήχου Chison Micro-Convex MC3-A:

  – Κωδικός Chison: MC3-A
  – Είδος: Micro-Convex
  – Κύρια συχνότητα: 3,0 MHz
  – Εύρος συχνοτήτων (MHz): 2.5 – 5,0
  – Εφαρμογές: Μικρά όργανα, Κοιλίας, Βασική καρδιολογική

  Quick View
 • Τσάντα υπερήχου Chison

  322.40 ME ΦΠΑ

  Τσάντα υπερήχου Chison κατάλληλη για όλα τα μοντέλα Chison Eco.

  Τροχήλατη, ιδανική για εύκολη μεταφορά, φύλαξη και προστασία.

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 1

  3,100.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 1 του οίκου Chison, με μία υποδοχή κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 2 + doppler

  3,600.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 2 του οίκου Chison με λειτουργία doppler και μία υποδοχή κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ,PW-Doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων,

  Quick View
 • Υπέρηχος B&W Chison ECO 3 Expert + doppler

  4,960.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος μαυρόασπρος ECO 3 Expert του οίκου Chison με λειτουργία doppler και δύο υποδοχές κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Στα πλεονεκτήματα του υπερήχου είναι η λιγότερη ακτινοβολία, η μικρότερη κατανάλωση ενέργειας, η μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, η πιο εξελιγμένη τεχνολογία που προσφέρει καλύτερη εικόνα και πολλές λειτουργίες στο ίδιο μέγεθος, επαναφορτιζόμενη μπαταρία λιθίου(Li-ion) για καλύτερες επιδόσεις, και λειτουργία PW- Doppler για την ανίχνευση της ταχύτητας ροής του αίματος.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ, PW – doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων

  Quick View
 • Υπέρηχος Colour Chison ECO 5 + doppler

  10,600.00 ΜΕ ΦΠΑ

  Υπέρηχος έγχρωμος ECO 5 του οίκου Chison με λειτουργία doppler και δύο υποδοχές κεφαλής για εξαιρετικής ανάλυσης απεικόνιση. Είναι εξαιρετικά συμπαγής και εξαιρετικά ελαφρύς καθιστώντας τον εύκολο στη μεταφορά, ενώ διαθέτει χερούλι για ευκολότερο κράτημα. Διαθέτει τελευταία τεχνολογία οθόνης LED, ώστε οι εξαιρετικά φωτεινές εικόνες που απεικονίζει να επιτρέπουν την εύκολη προβολή ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους. Ο εργονομικός σχεδιασμός της οθόνης επιτρέπει την ρύθμιση της  περιστροφής ως και 30 μοίρες, ενώ η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας έως και 2,5 ώρες τον καθιστά ιδανικό ακόμα και για υπαίθρια χρήση. Η μεγέθυνση εικόνας σε πλήρη οθόνη γίνεται με ένα πλήκτρο και έχει εύκολη προβολή από απόσταση. Το νέο Chison Eco 1 έχει βελτιωμένη ροή εργασίας, είναι εύκολο στη λειτουργία με χρήση ενός  6 σε 1 πλήκτρου, για να ολοκληρωθεί ο κύκλος διάγνωσης.

  Λειτουργίες προβολής και επεξεργασία εικόνων:
  Β, Β / Β, 4Β, Μ, Β / Μ,PW-Doppler, απεικόνιση πολλαπλών συχνοτήτων,

  Quick View
X