Απολυμαντικό καθαρισμού χωρίς αλδεΰδη Microbac Dent

Bode

Εμφάνιση όλων των 6 αποτελεσμάτων

 • Απολυμαντικό καθαρισμού χωρίς αλδεΰδη Microbac Dent

  45.00 ME ΦΠΑ

  Απολυμαντικό καθαρισμού χωρίς αλδεΰδη Microbac Dent, για μονάδες αναρρόφησης και διαχωριστές αμαλγάματος. Ισχυρό αποτέλεσμα διάλυσης κατάλληλο για όλες τις κοινές μονάδες αναρρόφησης και τους διαχωριστές αμαλγάματος, με ευχάριστη οσμή. Βακτηριοκτόνο, ουδετεροειδές, φυματιοκτόνο, ιοκτόνο(επικαλυμμένους ιούς συμπεριλαμβανομένου του HBV, HIV, HCV).

  Με τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά καθαρισμού και τη συνολική δραστηριότητά του, το Mikrobac® dent είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένο στο σύνολο των προβλημάτων που προκύπτουν από την απολύμανση των μονάδων αναρρόφησης.
  Μέσω του συνδυασμού μιας αλκυλαμίνης και δύο ενώσεων τεταρτοταγούς αμμωνίου, το Mikrobac® dent επιτυγχάνει γρήγορη δράση ήδη σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις.

  Διαθέτει ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων με εξαιρετικά χαμηλό σχηματισμό αφρού, χωρίς αλδεΰδες, φαινόλη και χλώριο.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 1000ml Bode Eurodispenser 1 plus

  97.30 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 1000ml Bode Eurodispenser 1 plus με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Είναι ένας αξιόπιστος και ανθεκτικός διανομέας κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη ακόμα και με περιορισμένο χώρο και είναι κατάλληλο για όλα τα τυποποιημένα μπουκάλια 1000ml. Η απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών και ο εύκολος χειρισμός και καθαρισμός το καθιστά ιδανικό για ιατρικούς και δημόσιους χώρους.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 500ml Bode

  10.00 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 500ml Bode κατάλληλο για φιάλες BODE των 500 ml. Είναι κατασκευασμένο από συμπαγές και ανθεκτικό πλαστικό, ενώ η εγκατάσταση του είναι απλή. Καθαρίζεται εύκολα αλλά δεν μπαίνει σε κλίβανο.

  Το δοχείο με το αντισηπτικό δεν περιλαμβάνεται στην συσκευασία.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser 1 plus

  93.00 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser 1 plus με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Είναι ένας αξιόπιστος και ανθεκτικός διανομέας κατασκευασμένος από μεταλλικό περίβλημα. Η εγκατάσταση είναι εύκολη ακόμα και με περιορισμένο χώρο και είναι κατάλληλο για όλα τα τυποποιημένα μπουκάλια 1000ml. Η απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών και ο εύκολος χειρισμός και καθαρισμός το καθιστά ιδανικό για ιατρικούς και δημόσιους χώρους.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser Vario

  97.30 ME ΦΠΑ

  Βάση Sterillium 500ml Bode Eurodispenser Vario με εύκολη αλλαγή αντλίας από μπροστά. Κατασκευασμένο από σταθερό, ελαστικό πλαστικό με εύκολη εγκατάσταση και με υψηλή αντοχή πλαστικών από την αλκοόλη καθώς και αντίσταση στην τάση.  Απλή και γρήγορη αλλαγή μπουκαλιών με εύκολο χειρισμό και καθαρισμό. Η δοσολογία της ποσότητας είναι ρυθμιζόμενη από περίπου 1 έως 3 ml ανά ενεργοποίηση.

  Ο διανομέας Eurodispenser διατίθεται με μετρητή και η συσκευασία περιλαμβάνει εξαρτήματα στερέωσης, φύλλο οδηγιών και εγχειρίδιο.

  Quick View
 • Κεφαλές ψεκασμού αντλίας BODE

  2.30 ME ΦΠΑ

  Κεφαλές ψεκασμού αντλίας BODE.

  Για ψεκασμό Bacillol® AF, Bacillol® plus και Bacillol® 30 Foam

  Γενική κεφαλή ψεκασμού για φιάλες των 500 ml και 1000 ml BODE.

  Quick View
X