Beurer IH 50 Νεφελοποιητής Φορητός-μπαταρίας

Beurer

Βλέπετε 1–18 απο 46 αποτέλεσματα

 • Beurer IH 50 Νεφελοποιητής Φορητός-μπαταρίας

  110.00 ME ΦΠΑ

  Νεφελοποιητής ΙΗ50 της Beurer. Με διπλή μεμβράνη μικροπόρων, δονήσεων υψηλής συχνότητας και χαμηλό επίπεδο θορύβου. Για τη θεραπεία της ανώτερης και κατώτερης αναπνευστικής οδού. Κατάλληλο για χρήση σε κρυολογήματα, σε ασθενείς με άσθμα και αναπνευστικές νόσους. Με υψηλή ικανότητα νεφελοποίησης (> 0,25 ml / min) ώστε η διαδικασία να γίνεται σε σύντομο χρονικό διάστημα. Υψηλής τεχνολογίας ιατρική τεχνολογία: νεφελοποίηση μέσω υψηλής συχνότητας δονητικής μικρο-πορώδους διπλής μεμβράνης. Νεφελοποιητής ιδανικός για παιδιά. Η κατασκευή του είναι ιδανική για ταξίδια καθώς είναι μικρός και συμπαγής.

  Quick View
 • Beurer IH 55 Νεφελοποιητής Φορητός-μπαταρίας

  124.00 ME ΦΠΑ

  Beurer IH 55 Νεφελοποιητής φορητός-μπαταρίας ιδανικός για όταν ταξιδεύετε. Ο νεφελοποιητής είναι πρακτικός και διαθέτει πρακτική λειτουργία αυτοκαθαρισμού. Μπορείτε επίσης να αντιμετωπίσετε την ανώτερη και κατώτερη αναπνευστική οδό εν κινήσει.

  Τεχνολογία δονητικής μεμβράνης, ιδανικό για τη θεραπεία ανώτερων και κατώτερων αεραγωγών, κρυολογημάτων, άσθματος, αναπνευστικών παθήσεων. Διαθέτει λειτουργία αυτόματου καθαρισμού φιάλης, είναι αθόρυβος και πολύ εύκολος στη χρήση. Ο χρόνος νεφελοποίησης είναι μειωμένος(0.25 ml / λεπτό) και απενεργοποιείται αυτόματα.

  Quick View
 • Αναλογική ζυγαριά Beurer MS 01

  15.12 ME ΦΠΑ

  Αναλογική επιδαπέδια ζυγαριά της beurer με μέγιστη ζύγιση έως 120kg και αντιγλιστρική επιφάνεια.

  Εύκολη στην χρήση, με μεγάλα ευανάγνωστα νούμερα.

  Ιδανική για οικιακή και προσωπική χρήση.

  Εγγύηση 5 ετών

  Quick View
 • Βρεφοζυγός Beurer BY 80

  70.00 ME ΦΠΑ

  Βρεφοζυγός κατάλληλος για την καθημερινή μέτρηση του βάρους των βρεφών

  Quick View
 • Ζυγαριά Beurer MS 50

  50.00 ME ΦΠΑ

  Αναλογική επιδαπέδια ζυγαριά της beurer. Ζύγιση έως 135kg.

  Quick View
 • Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 1000 Super Precision

  405.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 1000 Super Precision. Διαθέτει διασταυρούμενη μέτρηση με 8 ηλεκτρόδια για ακριβή παρακολούθηση των διαφόρων περιοχών του σώματος (χέρια, πόδια, κορμός). Παράλληλα, προσδιορίζει το σωματικό βάρος, το σωματικό λίπος, τα υγρά του σώματος, το ποσοστό της μυικής μάζας και της οστικής μάζας. Υπολογίζει τον βασικό μεταβολικό ρυθμό (BMR) και τον ενεργό μεταβολικό ρυθμό (AMR). Προσδιορισμός σπλαχνικού λίπους (οργανικό λίπος / κοιλιακό λίπος) το οποίο περιβάλλει τα εσωτερικά όργανα στην κοιλιακή περιοχή ενώ μπορεί να οδηγήσει σε ασθένειες όπως η υπέρταση και ο διαβήτης. Τέλος, εμφανίζει το βασικό κύκλο διατροφής και τον ενεργό κύκλο διατροφής σε θερμίδες. Διαθέτει απεικόνιση ψηφίων σε βάση αλουμινίου, με μπλε οπίσθιο φωτισμό για βέλτιστη
  αναγνωσιμότητα και εμφάνιση ώρας και ημερομηνίας.

  Quick View
 • Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 105

  150.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά ανάλυσης σώματος Beurer BF 105, διαγνωστική με πλήρη ανάλυση σώματος. Ακριβής μέτρηση του άνω και κάτω μέρος του σώματος με 8 ηλεκτρόδια και πρωτοποριακή δικτύωση μεταξύ υπολογιστή, smartphone και ζυγαριάς με τη δωρεάν εφαρμογή “beurer HealthManager” και το λογισμικό για τη μεταφορά μέσω της τεχνολογίας χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας Bluetooth® ή USB. Μέσω της αξιολόγησης γραφήματος μπορεί να επιτευχθεί λεπτομερής ανάλυση σώματος και παράλληλα προσδιορισμός σωματικού βάρους, σωματικού λίπους, νερού του σώματος, ποσοστού μυών και οστικής μάζας. Ξεχωριστή ένδειξη της μέτρησης του άνω και κάτω μέρους του σώματος για το σωματικό λίπος και το ποσοστό των μυών.

  Quick View
 • Ζυγαριά Κουζίνας Beurer KS-19

  20.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγαριά Κουζίνας Beurer KS-19
  Μέγιστο βάρος 5 κιλά
  Ακρίβεια 1 γραμμαρίου

  Quick View
 • Ζυγαριά τροφίμων κουζίνας Beurer KS36

  35.00 ME ΦΠΑ

  Ζυγός κατάλληλος για ακριβή μέτρηση στην κουζίνα ή στο εργαστήριο

  Quick View
 • Ηλεκτρική κουβέρτα Beurer HD 75

  91.10 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρική κουβέρτα Beurer HD 75, άνετη και απαλή κατασκευασμένη από υλικό fleece με διαστάσεις 180 x 130 εκατοστά. Προσφέρει ζέστη ενώ είναι φιλική προς το δέρμα. Διαθέτει αποσπώμενο χειριστήριο για να πλένεται στο πληντύριο στους 30° και σύστημα ασφαλείας Beurer με αυτόματη απενεργοποιήση μετά από 3 ώρες. Ο έλεγχος της θερμοκρασίας είναι ηλεκτρονικός με 6 ρυθμίσεις θερμοκρασίας.

  Oeko-Tex: Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για αυτή τη συσκευή πληρούν τις αυστηρές ανθρώπινες οικολογικές απαιτήσεις του Oeko-Tex Standard 100, όπως επαληθεύει το Hohenstein Research Institute.

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 180

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 180 με ζύγιση έως 180 κιλά και εντυπωσιακή μεγάλη οθόνη LCD με μπλε φωτισμό και μοντέρνο πλαίσιο. Το μέγεθος ψηφίων είναι 28 χιλ. και η πλατφόρμα ζύγισης από γυαλί ασφαλείας. Τα ηλεκτρόδια  είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 195

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 195 με ζύγιση έως 180 κιλά και εντυπωσιακή μεγάλη στρογγυλή οθόνη LCD με μπλε φωτισμό και μοντέρνο πλαίσιο. Το μέγεθος ψηφίων είναι 28 χιλ. και η πλατφόρμα ζύγισης από γυαλί ασφαλείας. Τα ηλεκτρόδια  είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 400 Signature Line – BMI

  45.50 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer BF 400 Signature Line με ζύγιση έως 200 κιλά και εντυπωσιακή μεγάλη στρογγυλή οθόνη LCD με μπλε φωτισμό και μοντέρνο πλαίσιο. Το μέγεθος ψηφίων είναι 28 χιλ. και η πλατφόρμα ζύγισης από γυαλί ασφαλείας. Τα ηλεκτρόδια  είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι.

  Brochure: https://pim.beurer.com/images/attribut/735.74-75_BF400_SignatureLine_2019-08-13_01_DS_EN_BEU.pdf

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer GS 225

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά GS 225 της Beurer με ζύγιση έως 180 κιλά και διαβάθμιση 100 γραμμαρίων. Κομψός σχεδιασμός με επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας. Το μέγεθος των ψηφίων είναι 27 χιλιοστά. Εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε κιλά και λίβρες.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer GS 235

  30.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά GS 235 της Beurer με ζύγιση έως 180 κιλά και διαβάθμιση 100 γραμμαρίων. Κομψή επιφάνεια με ματ φινίρισμα και επιφάνεια από γυαλί ασφαλείας. Το μέγεθος των ψηφίων είναι 27 χιλιοστά. Εύκολη εναλλαγή ανάμεσα σε κιλά και λίβρες.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά Beurer GS 300

  28.40 ΜΕ ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά GS 300 της Beurer με ζύγιση έως 180 κιλά και διαβάθμιση 100 γραμμαρίων. Διαχρονικός σχεδιασμός, με επιφάνεια ζυγίσματος από γυαλί ασφαλείας με επιφάνεια αντιολισθητικής σιλικόνης. Διαθέτει εύκολη στην ανάγνωση οθόνη LCD και μέγεθος ψηφίων 30 mm. Εύκολη επιλογή ανάμεσα σε kg / lb / st και αυτόματη ενεργοποίηση και απενεργοποίηση.

  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομετρητής Beurer BF 220

  35.00 ME ΦΠΑ

  Ηλεκτρονική ζυγαριά λιπομετρητής Beurer BF 220 που μετράει βάρος – λίπος – νερό & δείκτη μάζας σώματος. Διαθέτει μπλε φωτεινή ένδειξη με ευανάγνωστους αριθμούς (42 χιλ) και ενσωματωμένα ηλεκτρόδια για τη διάγνωση κατασκευασμένα από ματ ανοξείδωτο ατσάλι.
  5 χρόνια εγγύηση

  Quick View
 • Θερμαινόμενο υπόστρωμα διπλό BEURER UB 66 XXL

  90.00 70.00 ME ΦΠΑ

  Θερμαινόμενο υπόστρωμα διπλό BEURER UB 66 XXL Γερμανίας διαστάσεων 150 x 140cm από μαλακό υλικό που αναπνέει. Διαθέτει 2 χειριστήρια ώστε κάθε χρήστης να έχει αυτονομία στην ένταση της θερμοκρασίας. Το υπόστρωμα στις 3 ώρες αυτόματα κατεβάζει θερμοκρασία στο μισό και μένει ανοιχτό έως 12 ώρες. Τα χειριστήρια μπορούν να αποσυνδεθούν για να μπορέσει να πλυθεί στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς.

  Κατανάλωση (“Watts”): 2 x 60
  Εγγύηση (Χρόνια): 5
  Τόπος Παραγωγής: EE

  Quick View
X